Odličan smeštaj, odlična hrana, mirno mesto za odmor. Dobra ponuda dodatnih sadržaja u ovakvom tipu banje. Objekat nov, higijena odlična. Osoblje ljubazno. Predusretljivi. Preporuka svima koji žele da se odmore.
- Besplatan Wi-Fi
- Besplatan parking
Lepo mesto za boravak. Tisina i mir. Lep smestaj. Veoma ljubazno osobljei domaca hrana, ukusna i raznovrsna. Preporucila bih svima koji zele pravi odmor i beg od gradske guzve i galame. U banji postoji lepa staza za pesacenje, bazeni i teniski tereni.
Ovo je bas mirno mesto za odmor u novembru. Banja je poluprazna, pa ko voli da se osami i uziva eto prave prilike. Smestaj je super, cista desetka za sve, za higijenu, za hranu. Sve naj, naj. Iskrene preporuke za ovaj smestaj.
Ne može se opisati užas sve prljavo smrdi preko interneta pokazali jednu sobu kad smo stigli druga nema peškira kupatilo smrdi podovi prljavi u kuhinju 6 dana niko pod obrisao nije.Hrana užas za večeru tanjir pasulja sa pola parčeta kobasice ,gulaš čorba sa tri kocke malene mesa ijuri se makarona evo fotografije
Pristojan seštaj za navedenu cenu. Soba i toalet uredni, posteljina besprekorna. Hrana je vrlo solidna.
Jedina mana je što nam nisu unapred predočili da pola Ribarske Banje nema vodu zbog neispravnog vodovoda. U Ribarskim konacima vode ia od 8-20h. Oni su za to znali unapred jer se kvar na vodovodu mesecima ne otklanja.
Bilo bi idealno da su na ostavili dovoljno vode u nekoj flaši ili balonu da se makar umijemo jer smo i RK ušli oko 23h uveče.
Osoblje je na momentne veoma ljubazno i već sledećeg moenta nea ni traga od te ljubaznosti.
Potpuna katastrofa. Bili smo u tzv.apartmanu koji je u sustini soba sa cetiri kreveta izmedju kojih jedva mozete da se provučete. Jedini prozor u sobi gleda u kafanu koja je u istom dvorištu i gosti kafane hteli to ili ne gledaju u vaš prozor. Kupatilo: crno oko tuš kabine. Peškiri katastrofa, prastari, istanjeni i jedva možete da se obrišete njima. Ne menjaju ih, ne čiste sobu, ne prazne kante, ne dodaju toalet papir. Nema mogućnosti grejanja u sobi. Ukratko, ništa nije bilo onako kako nam je telefonom predstavljeno i kako piše na sajtu. Devojke koje rade su ok, a gazdarica izuzetno neljubazna osoba! Cena je bila dogovorena jedna, a tražili su više nego sto je dogovoreno. Bez blama izmišljaju, da ne kažem lažu. A još veća sramota je što ne daju fiskalni račun. Ne znam kako uopšte mogu da rade na taj način. Da li inspekcija radi svoj posao?!!