Kada su nam doneli jagnjetinu bili smo oduševljeni kako je lepo isečena na kockice. A nakon 5 minuta jela, nas šestoro smo počeli da se gledamo međusobno. Niko nije hteo prvi da se izleće, možda je baš njemu zapalo žilavo parče. Međutim,svi do jednog su rekli isto. Ovo ne može da se jede. Jagnjetina je dobro pečena, ali tako žilava da moraš da je sečeš kao pršutu inače sve veće od 5 mm može da se žvaće dva sata kao žvaka. Rebarca preslana do neizdrživosti. Više od pola nam je ostalo u ovalu, to nije ni za kučiće.
Žali bože 8.000,00 din bačenih para.
Proja odlična, usluga brza i profesionalna.
Ovo je drugi put da sam doveo društvo, i posle prvog puta rekao sam daću im još jednu šansu. Međutim ovo je poslednji put. Gomila maksimalnih ocena da vas ne zavarava, mnogo ljudi nema pojma šta je dobra jagnjetina.
Klasično izvikano mesto.